Zeezangdienst van Mannenzanggroep Sion op zaterdag 15 september

Op D.V. zaterdag 15 september is er de inmiddels traditionele ZeeZangDienst, georganiseerd door de Mannenzanggroep Sion uit Katwijk. Dat is zingen vanuit het hart tot de Eer van God.

Oude Kerk
Kom zaterdag 15 september naar de Oude Kerk aan de Boulevard in Katwijk aan Zee. Daar zingt, met als thema: “Op adelaarsvleugels”, de Mannenzanggroep Sion uit Katwijk onder leiding van Leo Meijvogel. Aan het orgel Dirk van Duijvenbode. De verbindende teksten worden gesproken door Ds. D.M.Heikoop. Verder verlenen, naast de Mannenzanggroep Sion, de Urker Mannenzangvereniging ‘Onger Oens’ onder leiding van Jurie van der Berg, hun medewerking. Natuurlijk is er ook volop samenzang. U kunt dus lekker meezingen!

Collecte
De avond begint om 19.30 uur en de kerk is open vanaf 19.00 uur. Uiteraard is de toegang vrij. Aan de uitgang zal een collecte gehouden worden die geheel bestemd is voor het werk van Stichting Oekroe te Rijnsburg onder kansarme kids in Oekraïne. Op deze avond zijn ook de CD’s van Mannenzanggroep Sion te koop. De liederen van de van deze avond komen uit het hart en raken het hart!

Geplaatst in archief.