Wijkmiddag Westerhaghe & De Hoek

Zaterdag 11 januari is het zover: dan houden we onze wijkmiddag. Onder het motto ‘Veelkleurige verbinding’ willen we elkaar in De Voorhof ontmoeten. U bent daar welkom van 15.00-18.00 uur. We kunnen elkaar daar onder het genot van een hapje en een drankje een goed nieuw jaar toewensen.

Voor de kosten van de middag vragen we een bijdrage van €5. Voor de kinderen is er een apart programma, voor hen hoeft niet te worden betaald.

Flyer
Als het goed is hebt u de flyer inmiddels in de brievenbus gekregen. Als u slecht ter been bent en u wilt worden opgehaald kunt u dat erbij zetten op het formulier, dan zorgen we voor vervoer heen en terug. Nodig ook gerust uw buren uit, want we willen graag iets betekenen voor de hele wijk. Via de mail kunt u zich opgeven via mailadres: elderingg@gmail.com. Wilt u dan aangeven met hoeveel volwassenen en kinderen u denkt te komen? De ingevulde flyers kunt u inleveren bij: Greet Zwaan, Westerpark 5; Margriet Mallee, Spinozalaan 21; Martie van Egmond, Langevaart 16; Saskia Westra, Camphuijsenstraat 1. Wilt u zich i.v.m. de planning voor de kerst aanmelden? We zien uit naar uw komst!

Geplaatst in archief.