Verdiepingsconferentie: Technologie he(me)l op aarde

In ons dagelijkse leven zien we op veel gebieden de invloed van technologische ontwikkeling. In veel opzichten plukken wij daar met elkaar de vruchten van en wordt ons leven erdoor verlicht. Maar misschien maak jij je daar ook wel eens zorgen over: sommige technieken lijken oncontroleerbaar of gevaarlijk voor de mens en de schepping.

Tijdens de conferentie willen wij ons hierop bezinnen. Welke ontwikkelingen zijn nu helpend en wanneer overschrijden we een ethische grens? Wij willen vanuit een Bijbels perspectief op zoek gaan naar hoe jij je kunt verhouden tot allerlei technologische ontwikkelingen. De hoofdlezing hierover wordt gehouden door Steven van den Heuvel.

Workshops
In het middaggedeelte diepen we dit thema verder met elkaar uit in aansprekende workshops. Er is keuze uit de volgende 4 workshops: Goddelijke grens?, Wijs met media, Groen doen voor Dummy’s en Openbaring over techniek en oordeel. Medewerking wordt verleend door o.a. Steven van den Heuvel, Wim Büdgen, Hannah van Rooij, ds. P. Wijnberger en Lennard van Prooijen (muziek).

Aanmelden
Datum: 11 januari 2020. Tijd: 10.00-17.00 uur. Locatie: Het Baken, Beneluxlaan 3, 3446 BK Woerden. Nu ook tot 30 dec. vroegboekkorting! De Verdiepingsconferentie staat voor aansprekende lezingen, workshops en gelegenheid om in contact te komen met medechristenen tussen de 20-40 jaar. Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website: www.verdiepingsconferentie.nl of op facebook: www.facebook.com/Verdiepingsconferentie.

Geplaatst in archief.