Oproep leiding jeugdclubs

De jeugdclubs; wie is er niet groot mee geworden? Weet jij het nog? Elke week met je vrienden of vriendinnen één keer per week dat gezellige uurtje in de Immanuëlkerk of de Voorhof. Het is toch wel heel erg jammer als dat stopt!

Waarom, hoor ik jullie denken. Helaas, en dat is iets waar heel veel verenigingen tegenaan lopen, hebben ook wij een tekort aan vrijwilligers. Het is een uitstervend ras. Maar vrijwilligerswerk is helemaal geen vies woord. We vragen je niet om je voor de komende 20 jaar vast te leggen. Hoe leuk is het om met elkaar meer dan 200 kinderen op een spontane wijze te leren over God, hoe we met elkaar omgaan en bovenal een hoop plezier te hebben.

Enthousiasme
En natuurlijk kun jij dat ook! Je hoeft niet afgestudeerd te zijn voor dominee of leerkracht. Enthousiasme, doorzettingsvermogen en gezond verstand is voldoende. Wij helpen je met de praktische zaken, reiken je ideeën aan en zijn altijd op de achtergrond aanwezig.

Aanmelden
Natuurlijk lopen onze agenda’s over, maar als je nu eens heel kritisch kijkt…hoe gaaf is het om echt iets voor een ander te doen? Dat is toch eigenlijk waar ons geloof om draait? Zie je het zitten om clubleider/leidster te worden, neem dan contact met ons op via jeugdclubsrijnsburg@gmail.com.

Geplaatst in archief.