Mannenevent 5 & 6 juli 2019

Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft (Fil. 4:13).

Wij zijn geïnspireerd geraakt door de verschillende vader & zoondagen die we de afgelopen jaren hebben georganiseerd (zie hiervoor onze Facebookpagina). Ook dit jaar staat er een vader & zoondag op het programma. Het verlangen om een interkerkelijk mannenevent op te zetten was er al een tijdje en na verschillende ‘bevestigingen’ zijn we begonnen om alles op papier te zetten. Sommigen van ons hebben meegedaan aan diverse weekenden van 4M (4e Musketier) en hebben hierbij ervaringen opgedaan die we in het mannenevent kunnen gebruiken. Graag willen we jullie wat meer vertellen over het event. Het merendeel van het programma houden we echter nog even geheim.

Voor wie?
Jij bent een man die fysiek en mentaal in staat is om jezelf 24 uur op te proef te stellen en op zoek is naar verdieping in je leven. Ook jonge mannen van 17-18 jaar zijn welkom. Je kunt voor jezelf vast wel inschatten of je geschikt bent ja of nee.

Wat?
In het event staat God op nummer één. Door aanbidding en verschillende sprekers zullen we stilstaan bij verschillende onderwerpen die van toepassing zijn in het dagelijkse leven. Maar er moet natuurlijk ook wat gedaan worden, daarom wordt er een route gewandeld met tussendoor sprekers en activiteiten van fysieke uitdaging tot bijbelstudie en stille tijd. Het wandelen van de route doe je in een groep. Dit om meerdere mensen te leren kennen in deze 24 uur. Omdat het een interkerkelijk event is, zul je broeders uit verschillende gemeentes ontmoeten.

Elke muur wordt neergehaald, ieder bolwerk afgebroken, U draagt de Zegenkroon (Opwekking 764).

Waar?
Het event vindt plaats in de Duin- en Bollenstreek. Over het startpunt word je later geïnformeerd per mail. Het programma zal verder niet bekend worden gemaakt.

Doel
Met het thema ‘Hoe sterk ben jij?’ willen we mannen inspireren om voor Jezus te kiezen. Hoe zet ik stappen met God? Tijdens dit event willen we handvatten meegeven in je relatie met God en hoe mannen dit in hun gezin of in hun gemeente toe kunnen passen.

Kosten
De kosten voor dit event bedragen €30,-. Een bijbel, wandelschoenen, slaapzak en rugtas zijn sowieso nodig voor dit event. Via een paklijst informeren we jou als deelnemer in een later stadium wat je nog meer mee moet nemen, denk bijvoorbeeld aan een zaklamp, zakmes, enz.

Meer informatie zullen we op Facebook delen op onze pagina ‘Mannenevent Katwijk’. Opgeven? Stuur een mail naar manneneventkatwijk@gmail.com of stuur een berichtje via facebook. Wij zien ernaar uit, jij ook?

Geplaatst in archief.