Kamp Leusden Rijnsburg

Kamp Leusden Rijnsburg is al meer dan 50 jaar een begrip in Rijnsburg en omgeving! Misschien zijn je vader en/of moeder of zelfs je opa en/of oma ook al mee geweest! Een week vakantie in de bossen van Leusden (bij Amersfoort). We verblijven in het YMCA-Kamp op Landgoed De Treek.

Slapen doe je met 6 kinderen en 1 man of vrouw leiding in tenten. Het eten wordt verzorgd door de keukenbrigade, die net als de prima douches en toiletten, in de Kampschuur gevestigd zijn. Er worden echte kampspelen gedaan zoals Levend Stratego, Kolonisten van Leusden, Totemroof en nog vele andere! Ook gaan we naar het zwembad.

Bijbelverhalen
Natuurlijk worden ook verhalen uit de Bijbel verteld! Dat is onze drive! De leiding bestaat uit Rijnsburgse jongeren (en wat ouderen), waarvan een aantal betrokken zijn bij kerkelijk jeugdwerk.

Datum
We vertrekken op zaterdag 18 juli om 14.00 uur vanaf parkeerterrein Flora Holland en we keren terug op zaterdag 25 juli om ca. 11.30 uur. Het vervoer is per bus. De kosten bedragen all-in slechts €160,- per deelnemer.  Vanaf het tweede kind uit één gezin krijg je €10,- korting per kind.

Opgeven
Jongens en meisjes mogen mee vanaf groep 5 basisschool t/m de eerste klas van het vervolgonderwijs. Opgeven kun je je op dinsdag 28 januari en woensdag 29 januari van 19.00 uur tot 20.15 uur in De Voorhof, Vliet NZ 36 en neem rustig je vriendinnen of vrienden mee!

Betaling
Je kunt het bedrag ineens betalen of nu een deel en op de kennismakingsavond in juni, waar je een persoonlijke uitnodiging voor krijgt, de rest! Overmaken op IBAN: NL81RBRB0825099005 tnv Kamp Leusden Rijnsburg, met vermelding naam deelnemer plus geboortedatum kan ook.

Info
Jaap de Mooij, Christinalaan 15, tel. 4022787/06-53714712 of www.kampleusden.nl. Kijk ook eens op Facebook en YouTube.

Geplaatst in archief.