Friday’s: the Birthday Party op vrijdag 5 oktober

Ben jij aan het einde van een lange week met vermoeiende mensen ook toe aan een lekker ontspannen avondje met vrienden? Heb je meer dan genoeg van alle stampvolle kroegen waar je mekaar alleen door middel van gebarentaal kunt verstaan en een klein weeksalaris kwijt bent voor een biertje? Dan presenteer ik je graag het best bewaarde geheim van de omgeving: het Friday’s Café!

Behalve het gezelligste café van Katwijk en omstreken, zijn wij ook bij uitstek de plek om je batterij weer helemaal op te laden. Met de beste live muziek, een bar die de hele avond open is en talloze leuke mensen vind je bij ons de ideale mix voor een fantastische avond. Daarnaast maak je hier je nieuwe vrienden, zijn de eerste Friday’s-stelletjes een feit en kan je elke avond in gesprek met onze even jonge als enthousiaste crew.

Koos van Beelen
Zij zijn alweer ruim een jaar bezig om iedere eerste vrijdag van de maand te zorgen voor een onvergetelijke avond, en dat moet natuurlijk gevierd worden!! Daarom presenteren wij met trots: Friday’s, the Birthday Party. Dit mag je 5 oktober a.s. natuurlijk niet missen. Zeker niet omdat we ook weer een fantastische muzikant in huis hebben met de naam Koos van Beelen.

Benieuwd? Kom dan snel met al je vrienden een kijkje bij ons nemen in de Voorhof in Rijnsburg! Vanaf 20:00 uur staat de deur daar elke eerste vrijdag van de maand wagenwijd voor je open! Let wel op: 18+ only!

Geplaatst in archief.