De Verloren Zoon door Voice of Joy (in de stijl van de Passion)

Soms komt er iets op je pad……en dat was de vraag die de raad van Kerken uit Oegstgeest het koor Voice of Joy stelde om nog 1x in Oegstgeest dit muzikale project uit te voeren. Het jaarthema voor de diverse kerken daar was “Thuis”. Waar ben je thuis? Je voelt je ontheemd als een thuisbasis ontbreekt. Binnen dit thema werd een drie-luik georganiseerd over het boek Eindelijk Thuis van Henri Nouwen.

Deel 1 is al geweest, deel 2 is op 31 oktober als Rian Veldman een boekbespreking hier over houdt (zie www.raadvankerkenoegstgeest.nl) en op 9 november mag Interkerkelijk koor Voice of Joy deel 3 verzorgen.

Muzikale stijlen
Het verhaal van de verloren zoon wordt dan op een hedendaagse en muzikale manier tot leven gebracht! Het koor gebruikt verschillende muzikale stijlen; van popnummers, taizé, ballads, dit alles begeleid door een muzikaal combo. Daarnaast is er een verteller die op een bijzondere manier het verhaal binnen laat komen. Het verhaal wat alles te maken heeft met Thuiskomen, maar ook met ontheemd voelen, eenzaamheid, niet geliefd voelen, wel geliefd voelen en dat alles doorspekt met emoties zoals jaloezie, egoïsme en een onbaatzuchtige grenzeloze liefde.

Zaterdag 9 november
Op 9 november wordt dit uitgevoerd in het Teylingencollege locatie Duinzigt, Wijttenbachweg 23, in Oegstgeest. De aanvang is 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) Maar vol is vol! Toegang is gratis maar de collecte wordt van harte aanbevolen om in de kosten tegemoet te kunnen komen.

Geplaatst in archief.