Cursus Theologische Vorming voor Geïnteresseerden

Een ontdekkingsreis door de wereld van geloof en bijbel.

Op zaterdag 11 mei is er voor iedereen die meer over deze TVG cursus wil weten een info ochtend in Den Haag in de zalen van Eltheto.

Programma
De ochtend begint om 10.30 uur en start met 2 korte kennismakingslessen om u een idee te geven van de inhoud van de cursus. De onderwerpen zullen gekozen worden uit de bijbel, maar ook uit de samenleving, geloofs- en levensvragen. Er is ook tijd om vragen te stellen over de lessen en de cursus. Na de pauze kunt u kennis maken met de docenten, in kleine groepjes, om informatie te krijgen over de lesstof in verschillende vakken. Ook kunt u informatie krijgen over de zomerschool, dit jaar ook weer in juni georganiseerd.

Belangstelling
Bij genoeg aanmeldingen begint de cursus in september op woensdagavond en/of donderdagmiddag.

Plaats en tijd
U bent zaterdag 11 mei vanaf 10.00 uur van harte welkom in de Bethlehemkerk in Den Haag (hoek Laan van Meerdervoort/Azaleaplein).

Informatie en aanmelding
U kunt zich aanmelden door een berichtje te sturen naar de secretaris Annemarie van Duijn, e-mail: w.van.duyn1@kpnplanet.nl of tel: 071-4073566/06-55375048. Informatie over de cursus is ook te vinden op de website van TVG Den Haag.

Geplaatst in archief.